Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A Webáruházunk jelenleg fejlesztés alatt áll ami a rendeléseket nem befolyásolja
2.850 Ft

Vitae One Green ppm 100 Deuterium + oxygen        1000 ml

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Cikkszám: VO004
Elérhetőség: Szállítás alatt
Szerezhető hűségpontok: 29
Nem értékelt
Hamarosan készletkisöprés!

Vitae One Green Deuterium

2.850 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ismételten szűrt, tisztított, UV-vel kezelt víz alacsony deutérium tartalommal + oxigénnel és fontos ásványi anyagokkal, például kalciummal és magnéziummal dúsítva ideális 2: 1 arányban. 

Köztudott, hogy egy felnőtt ember szervezetének mintegy 60-70%-a víz. Természetes vizeink 140-142 ppm deutériumot tartalmaznak, mely élettani szempontból nem a legmegfelelőbb.

De mi is a deutérium?

A vízmolekulák egy része hidrogén és oxigénatomokon kívül deutérium atomokat is tartalmaz. A deutérium csupán annyiban tér el a hidrogénatomtól, hogy a proton mellett egy neutront is tartalmaz, ezért is nevezik gyakran nehézhidrogénnek. A 25 ppm azt jelenti, hogy egymillió hidrogénatomból 25 atom a nehézhidrogén, vagyis a deutérium atom. Az állatgyógyászati kutatások már bizonyították, hogy a szervezetben a deutérium megvonásnak jótékony hatása van a daganatos megbetegedések megelőzésében és a már kialakult daganat kezelésében, más gyógymódok együttes alkalmazásával. A 25 ppm-es Qlarivia kevesebb, mint ötöd résznyi deutériumot tartalmaz, mint a természetes víz, tehát a szervezet számára a deutérium megvonás jelentős. Somlyai doktor könyvére hivatkozással készítettünk egy rövid kivonatot a csökkentett deutérium tartalmú ivóvizek használati javaslatára vonatkozóan: Hogyan hat a deutérium csökkentett ivóvíz? A deutérium megvonás azért lehet alkalmas a daganatos sejtek elpusztítására, mert az alkalmazkodási folyamatban az egészséges sejtek élveznek előnyt. Ez azt jelenti, hogy a D-koncentráció egységnyi csökkenése stresszt indukál mind az egészséges, mind a daganatos sejtekben, csakhogy, az egészséges sejtek gyorsan alkalmazkodnak az alacsonyabb D-koncentrációhoz, míg a daganatos sejtek nem képesek erre, vagy csak jóval később. Ha eközben tovább csökken a deutérium koncentráció, ez azt eredményezi, hogy a daganatos sejt újabb stressznek van kitéve miközben még a korábbit sem tudta "lekezelni".

Miért célszerű a  csökkentett deutérium tartalmú vizet  fogyasztani?

Dr. Otto Heinrich Warburg volt az a német biokémikus, aki a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért 1931-ben Nobel-díjat kapott és aki bizonyította: a rák kialakulásának elsődleges oka, hogy nem jut elég oxigén a sejtekbe, és így az egy másik energiaforrás felé fordul, és átáll az anaerob anyagcserére, miközben burjánozni kezd. Oxigéndús környezetben mindez nem történik meg! Kiknek hogyan ajánlott fogyasztani? Itt több csoportba sorolhatjuk a fogyasztókat, attól függően, hogy megelőzésre vagy már kialakult betegség kiegészítő kezelésére fogyasztjuk, illetve mely rizikófaktorba tartoznak azok, akik megelőzésre használják. A daganatos betegségek kialakulásának veszélye jellemzően a 40 év feletti embereket veszélyezteti. Egészséges embereknek megelőzés céljából nem szükséges a Dd-víz folyamatos fogyasztása, elégséges kúraszerűen 1-2 hónapig fogyasztani.

Kiszerelés 1000ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére