Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A Webáruházunk jelenleg fejlesztés alatt áll ami a rendeléseket nem befolyásolja

Stand nyitóinknak

Mint ahogy a nevünk is kifejezi a Standok.hu egy webes piactér ahol elsősorban kisvállalkozói gyártók, importőrök nyitnak standot és kínálják termékeiket.

Mi egy webáruházi kisker-nagykerrel a háttérben, személyes üzletkötői hálózatot működtetünk ami úgy néz ki, hogy a partner standot nyit webáruházunkba és szerződést köt a termék  belföldi értékesítésére. Ezáltal a Standok.hu webáruházon keresztül termékei széles körben jutnak el a fogyasztókhoz és a nagyker funkcióval pedig a kiskereskedők is rendelhetik üzleteikbe. Különlegessége abban rejlik, hogy viszonteladóknak árualap-rendelési felületként is működik. A látogatottságot növeli, hogy területi képviselőink személyesen kapcsolatot tartva, szerződéskötésekkel csatolják be folyamatosan a viszonteladó felhasználókat (kiskereskedőket).

Amennyiben önök gyártók vagy importőrök, nem kell az értékesítésről gondolkodni, nem kell befektetniük kereskedelmi vagy marketing részleg kialakításába, hiszen egy komplett, képzett csapat áll a rendelkezésre web-es háttérrel.

Amennyiben szeretne még időben bekerülni ebbe a szélesedő, piacbővítő folyamatba, úgy jelezzen vissza, hogy a technikai részleteket kialakíthassuk és elkezdődhessen a közös munka.

  KAPCSOLAT   

 

Az oldal tetejére