Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A Webáruházunk jelenleg fejlesztés alatt áll ami a rendeléseket nem befolyásolja

Rólunk

 

KÜLDETÉSÜNK ÉS SZEMLÉLETÜNK

Ismerd meg a Standok.hu webáruházat

Mint ahogy a nevünk is kifejezi a Standok.hu egy webes piactér ahol elsősorban kisvállalkozói gyártók, importőrök nyitnak standot és kínálják termékeiket.

A Standok.hu webáruház csapata igyekszik mindenki számára elérhető közelségbe hozni a nagyvilág legújabb, leghasznosabb és legpraktikusabb termékeit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy Te is elsőkézből éld át az igazi Standokélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó, érdekes. Ez a Standok.hu!

Csapatunk összetartó és vidám egyéniségekből áll, akik szerteágazó tapasztalataik és érdeklődéskörük miatt hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy vásárlóink igényeit a lehető legjobban és leggyorsabban kiszolgálhassuk. Fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk egymásra a mindennapok során, hogy lendületesek maradjunk a munkában, és maximálisan tudjunk teljesíteni.

                                     

Célunk, hogy minden nap újabbnál újabb, érdekes és hasznos terméket kínáljunk vásárlóink számára, amikkel megkönnyíthetjük az életüket vagy vidámságot csempészhetünk a hétköznapjaikba.

 

Különlegessége abban rejlik, hogy viszonteladóknak árualap-rendelési felületként is működik. A látogatottságot növeli, hogy területi képviselőink személyesen kapcsolatot tartva, szerződéskötésekkel csatolják be folyamatosan a viszonteladó felhasználókat (kiskereskedőket).

Amennyiben önök gyártók vagy importőrök, nem kell az értékesítésről gondolkodni, nem kell befektetniük kereskedelmi vagy marketing részleg kialakításába, hiszen egy komplett, képzett csapat áll a rendelkezésre web-es háttérrel. Ha csatlakozni szeretne hozzánk, felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLAT: ►https://standokhu.shoprenter.hu/index.php?route=information/contact

 

Az oldal tetejére