Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A Webáruházunk jelenleg fejlesztés alatt áll ami a rendeléseket nem befolyásolja

A regisztrációról

MIHEZ KELL A REGISZTRÁCIÓ?

Mindannyian ismerjük a regisztráció nélküli vásárlás előnyeit:

- gyorsabban vásárolhatok, mert kevesebb adatot kell kitöltenem

- nem kerülök be az adatbázisba, ezért.....

                   ° később nem tudnak zaklatni

                   ° nem tudják másnak kiadni az e-mail címemet

Ezek tagadhatatlan előnyök, de néhány további előny elvesztésével jár, pl.:

- egyes kuponokat nem tud beváltani

- nem tudja igénybe venni a teljes kedvezményrendszert

 

Regisztrációs adatai a legnagyobb biztonságban!

Bizonyos szinten valóban fontos az anonimitás.

A regisztráció nélküli vásárlásoknál sokan említik elsődleges szempontként a minél gyorsabb vásárlást, ugyanakkor kiszállításnál pont ugyanannyi adatot adnak meg, mintha regisztrálnának. A vásárlás lebonyolításához szükséges a név, szállítási cím, e-mail cím, számlázási cím, értesítési telefonszám. Regisztráció nélkül tehát csupán a regisztráció menüpontba jutást lehet megtakarítani, azt is csak az első vásárláskor. Egy regisztrált vásárló tudja jól, hogy pont a regisztrációval takarít meg jelentős időt, hiszen a további vásárlások alkalmával már nem kell újra kitöltenie a szükséges adatokat. Ezért nyilvánvalóan nem az anonimitás és a gyorsabb vásárlás a regisztrációt elkerülők elsődleges szempontja, hanem a privát szféra megőrzése.

Ezúton biztosítjuk vásárlóinkat, hogy privát szférájukat a legnagyobb biztonságban tudhatják. 

Rendszerünk a regisztráció nélküli vásárláskor megadott adatokat a vásárlás után nem tárolja, a regisztrált vásárlók adatait pedig kizárólag a vásárlás teljesítésére használjuk. A hírlevél feliratkozásokat és a kommunikációs felhatalmazásokat a vásárlói adatbázistól függetlenül kezeljük.

Miért kérünk regisztrációt a kupon beváltáshoz?

Örök kérdés a kuponkedvezmények érvényesítése. Oldalunkon könnyű kuponkódhoz jutni, azok érvényesítéséhez viszont érdemes tudni néhány információt. Rendszerünk egy-egy akcióhoz egyetlen kuponkódot rendel és a kódot felhasználáskor ellenőrzi. Mivel a kuponkód meghatározott aktivitásért járó kedvezmény típus, ezért a rendszernek ellenőriznie kell az egyszeri felhasználást, ami csak úgy lehetséges, ha a kupon felhasználásakor annak felhasználóját is be tudjuk azonosítani. Ehhez szükségünk van a regisztráció alkalmával megadott és eltárolt e-mail címre. Ha Ön regisztráció nélkül vásárol - mivel ez esetben nem tároljuk adatait - az egyszeri felhasználás ellenőrzése sajnos nem lehetséges. Ezért ragaszkodik rendszerünk a regisztrációhoz, amennyiben Ön kupont akar beváltani.

Bizonyos kuponok továbbra is beválthatók lesznek regisztráció nélkül, ezt külön közöljük az egyes akciók keretében.

Bízunk benne, hogy egyszerűbbé tudjuk tenni minden vásárlását!

Üdvözlettel:

Standok.hu csapata

Az oldal tetejére