Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A Webáruházunk jelenleg fejlesztés alatt áll ami a rendeléseket nem befolyásolja

Szállítási információk

Szállítási információk

Lakossági (belföldi) rendelés

A raktáron lévő termékeink esetében a leadott rendeléseket rendszerint, a feldolgozástól számított (rendelés visszaigazolás e-mail) 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk! Abban az esetben, ha a rendelés 15:00 óra előtt kerül leadásra, akkor még aznap továbbítva lesz a futárszolgálat fele. Ha 15:00 óra után lesz a rendelés leadva, akkor csak a következő munkanapon kerül továbbításra.  Az előrendelhető termékeknél ez az időintervallum megnövekedhet, ezekben az esetekben a várható időpontról e-mailben tájékoztatjuk  Kiszállítást csak munkanapokra vállalunk. A rendelések feldolgozása kizárólag munkanapokon történik. 

A rendelés véglegesítése után, kapni fog egy visszaigazoló email-t, amelyben az Ön rendelésének részeltei fognak szerepelni.

A szombati és vasárnapi rendelések csak a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra, így a visszaigazoló email-től számított második munkanapra várható a csomag.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy kiemelt időszakokban (pl: Karácsony, Black Friday, hosszú hétvégék, stb.) a rendelés feldolgozás és kiszállítás ideje meghosszabbodhat további 2-4 munkanappal. Szíves megértésüket előre is köszönjük!

A csomag a raktárból való kikerülése pillanatában, kapni fog egy e-mailt, amely tartalmazza a csomagszámot, és ezáltal követni tudja a csomag útvonalát a futárszolgálati cég weboldalán.

Sajnálatos módon nem tudjuk befolyásolni a kiszállítási időpontot. Abban az esetben, ha más időpontot szeretne egyeztetni, kérjük vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálati céggel.

Abban az esetben, ha bármilyen okból kifolyólag nem lesz elérhető a csomag kiszállításakor, fel tudja venni a kapcsolatot a futárral az informatív üzenetben található telefonszámon és egyeztetni tud velük.

 

Szállítási módok:

MPL házhoz szállítás

MPL postán maradó szállítás

Személyes átvétel             Irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Tel.: 06-70/476-1400 Cím: 7400 Kaposvár 48-as Ifjúság útja 46-48. Nyitvatartás:  H-Cs: 10-16 óráig, P: 15 óráig
(Az irodánkban történő személyes átvétel során csak készpénzes fizetésre van lehetősége.) 

 

 

 

Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén):


 MPL házhozszállítás futárszolgálattal                1.280 Ft

MPL Postán maradó szállítás                               1.190 Ft

Személyes átvétel                                               Ingyenes

Az utánvételes vásárlás esetén 300 Ft kezelési költséget számít fel a futárszolgálat. Kerülje el ezt a költséget és rendeljen bankkártyával!

                                             

 

Az oldal tetejére